söndag, mars 03, 2024

Bildgallerier

I menyn till vänster kan ni navigera till de olika Bildgallerierna.

Tores familjebilder finns under "Österman", Elsys familjebilder under "Hansson" och under "Gården" finns bilder från familjegården på Östra Lagnö.

Under rubriken "Inden-Norstedt" finns ett antal scannade bilder från äldre fotoalbum och bidrag från ättlingar till Inden-Norstedtsfamiljen.

Under rubriken "Riesbeck" finns ett antal scannade bilder från äldre fotoalbum och bidrag från ättlingar till Riesbeckfamiljen.

Under rubriken Östra Lagnö visas äldre bilder från ön. Minst 50 år gamla och från både egna bildsamlingar som hjälpsamma besökare på hemsidan. En av dessa är Harald Nystedt, men fler är välkomna att skicka in exempel ur sina fotoalbum.

Om ni vill kopiera ner bilder till Er egen dator så gör ni enligt följande:

  1. Klicka på den bild ni vill spara till er egen dator så att den förstoras.
  2. Klicka på Download this image
  3. Beroende på vilken dator och operativsystem ni har så sparas bilden på er dator i någon mapp. Beroende på datorinställningar kan bilden hamna i Download, Hämtade Filer, Desktop, Skrivbordet etc.
  4. Om Ni inte hittar bilden på er dator; använd dators sökfunktion och ange bildens namn eller delar av namnet så hittar i bilden.

Friskrivningsklausul

Hemsidan strävar efter att hålla en hög standard på den information som offentliggörs på denna webbplats, men kan inte garantera att allt material som offentliggörs på webbplatsen är korrekt, fullständigt, pålitligt eller aktuellt till sitt innehåll. Hemsidan ansvarar inte för eventuella felaktigheter, försummelser eller oväntade förändringar som uppstår i samband med att information offentliggörs på denna webbplats eller används av 3de part.